current views are: 27

19 Οκτωβρίου 2021
Δημοσίευση19:40

Χοιρινή κρασοτηγανιά με κεφαλογραβιέρα και αρωματικό ρύζι

Ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου, προτείνει και ετοιμάζει μια πεντανόστιμη συνταγή με χοιρινή κρασοτηγανιά που την συνοδεύει με αρωματικό ρύζι και κεφαλογραβιέρα.

Δημοσίευση 19:40’

Ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου, προτείνει και ετοιμάζει μια πεντανόστιμη συνταγή με χοιρινή κρασοτηγανιά που την συνοδεύει με αρωματικό ρύζι και κεφαλογραβιέρα.

Υλικά:

1 κιλό χοιρινή τηγανιά,

200 γρ. κεφαλογραβιέρα,

7 λιαστές ντομάτες,

1 φλιτζάνι λευκό κρασί,

3-4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα,

χυμός απο 1,5 λεμόνι

1 φύλλο δάφνης,

1 κουταλιά της σούπας ρίγανη,

2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι,

1 κουταλιά της σούπας μπούκοβο,

ελαιόλαδο,

αλάτι-πιπέρι

Δείτε το βίντεο


σχετικα αρθρα