current views are: 12

21 Ιουλίου 2021
Δημοσίευση11:48

OHJA! PAROS: Το Oyster Bar που περνάει το fine dining στο επόμενο στάδιο

Με φόντο την παραλία του Αγίου Δημητρίου στη Νάουσα, θα ανακαλύψετε το Ohja!

Δημοσίευση 11:48’

Με φόντο την παραλία του Αγίου Δημητρίου στη Νάουσα, θα ανακαλύψετε το Ohja!

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Με φόντο την παραλία του Αγίου Δημητρίου στη Νάουσα, θα ανακαλύψετε το Ohja!, ένα καλά κρυμμένο γαστρονομικό καταφύγιο της Πάρου. Ένα παλιό πέτρινο σπίτι μετατράπηκε σε σύγχρονο Oyster Bar, ανοίγοντας τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2021, ως αδελφικό project των Sophia Luxury Suites στη Σαντορίνη, με έναν και μοναδικό στόχο: Να αφηγηθεί τη δική του γαστρονομική ιστορία προσφέροντας τα καλύτερα θαλασσινά και ψάρια με σεβασμό προς τις πρώτες ύλες, σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί μια εμπειρία από μόνο του. Το Ohja! Paros φιλοξενεί μια μοναδική εκδοχή ελληνογαλλικού fine dining και cocktail pairing, βασισμένη στα φρούτα της θάλασσας που ολοκληρώνεται με μια πλήρη λίστα αποσταγμάτων, κρασιών και ποτών. Και αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι σημαίνει το όνομα του εστιατορίου, απλά πρέπει να περιμένετε μέχρι να ζήσετε την πρώτο σας Ohja! στιγμή!

Ο CHEF

Ο Executive Chef του Ohja! Paros Νικόλαος Πυλαρινός παραδέχεται ότι το Ohja! είναι η προσωπική του χώρα των θαυμάτων, καθώς είναι το μέρος που ενσαρκώνει τον ίδιο τον λόγο που ήθελε να γίνει αρχικά chef: να βρεθεί να εκπαιδεύεται στο Παρίσι και να εργάζεται σε κορυφαία εστιατόρια στη Γαλλία και την Ελλάδα. Ως παιδί, απέφευγε να τρώει ψάρι ή θαλασσινά επειδή ένιωθε ότι κανένας δεν ήξερε πώς να τα μαγειρεύει όπως θα έπρεπε. Για εκείνον, η δημιουργία ενός πιάτου αποτελεί μια εμπειρία, μια μυστικιστική διαδικασία γεμάτη συναισθήματα που προκύπτουν μέσα από μια φρενήρη, υπερβολικά δημιουργική κουζίνα και μεταδίδονται μέσω αγάπης και σεβασμού. Αυτό που τον καθοδηγεί για κάθε επιλογή στο μενού και κάθε είδος γεύσης που προσφέρει με στυλ και χάρη είναι ένα συνεχόμενο γιατί.

Ohja! Oyster & Cocktail Bar: Παραλία Αγίου Δημητρίου (Νάουσα), 844 01 Πάρος

Executive Chef: Nikolaos Pylarinos / Mixologist: Jason Manolis Papadakis

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή: 18:00-1:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας & Κρατήσεις: +30 22840 53660, +30 6955301639 (Κα Ξένια Γρίβα)

PR & Media Contact: Χάρης Ντάβλας (Davlas & PaRtners), email: harris@davlaspr.gr


σχετικα αρθρα