ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τράγκα: Για σωρεία κακουργημάτων διώκεται η σύζυγός του εκδότη, Μαρία Καρρά - Οι νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

Δημοσίευση 25 Ιουνίου 2022, 07:00 / Ανανεώθηκε 25 Ιουνίου 2022, 07:29
Υπόθεση Τράγκα: Για σωρεία κακουργημάτων διώκεται η σύζυγός του εκδότη, Μαρία Καρρά - Οι νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με τη Μαρία Καρρά η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ανέρχεται στα 23 εκατ. ευρώ, και όχι τα ποσά άνω των 100 εκατ. ευρώ που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά ερευνάται για τα κακουργήματα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, της εκβίασης, της απιστίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο Alpha.

Ο δικηγόρος της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Θ. Μαντάς επιβεβαίωσε τα κακουργήματα, ωστόσο υποστηρίζει ότι περιγράφονται αορίστως κάποια αδικήματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις.

Οι αρχές πάντως έχουν δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Μαρίας Καρρά και τα περιουσιακά της στοιχεία και έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 10 offshore συμφερόντων Γιώργου Τράγκα όμως ο εντοπισμός και η διασταύρωση του μαύρου χρήματος είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, υποστηρίζει ο Alpha.

Η δέσμευση που έχει γίνει αφορά χρήματα και περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα. Σε χώρες όμως που είναι μη συνεργάσιμες είναι δύσκολο να γίνουν άμεσες ενέργειες.

Σύμφωνα με τη Μαρία Καρρά η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ανέρχεται στα 23 εκατ. ευρώ και όχι τα ποσά άνω των 100 εκατ. ευρώ που είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι δικηγόροι της δεν έχουν ακόμα το πόρισμα ώστε να δουν με ποιες κατηγορίες συνδέονται οι πράξεις της. Σύμφωνα με το πόρισμα, η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα όχι μόνο γνώριζε τις δραστηριότητές του αλλά συμμετείχε σε αυτές.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr