ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσοχοΐδης: «Όποιος δεν τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους» - Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι το Σαββατοκύριακο

Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου 2020, 19:00 / Ανανεώθηκε 31 Οκτωβρίου 2020, 20:53
Χρυσοχοΐδης: «Όποιος δεν τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους» - Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι το Σαββατοκύριακο
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέλυσε το ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων.

Το ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων ανέλυσε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την ενημέρωση του Σαββάτου για την εξειδίκευση των περιορισμών που είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός.

«Όλη η αστυνομία θα είναι στο δρόμο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τόνισε: «Όποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους».

«Θα είμαστε παντού» διεμήνυσε ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στο «ρόλο» και την «αποστολή» της ΕΛΑΣ ζητώντας «συμμόρφωση» και χαρακτηρίζοντας την «ανυπακοή» ως «ανεύθυνη και παράνομη πράξη».

Μάλιστα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε ότι δεν θα επιτραπεί η μετάβαση από «κόκκινες» περιοχές σε «κίτρινες». «Συμπεριφορές να φεύγουμε από νομό σε νομό για διασκέδαση δεν θα γίνουν ανεκτές».

Όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί «γιατί διαφορετικά θα κλείσει ολόκληρη η Ελλάδα»

Αναφερόμενος τους ελέγχους που έγιναν το τελευταίο 24ωρο ο κ. Χρυσοχοΐδης μίλησε για 48.000 ελέγχους από την Ελληνική Αστυνομία και 1900 παραβάσεις για χρήση μάσκας και αποστάσεις, ενώ ελέγχθησαν 3600 μαγαζιά και καταγράφηκαν 254 παραβάσεις.