current views are: 13

11 Απριλίου 2018
Δημοσίευση14:37

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το «Toc Toc» την Παρασκευή

Οι 10 πρώτοι που θα στείλουν το ονοματεπώνυμό τους και την ένδειξη «TOC» στο info@newpost.gt θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Παρασκευής 11 Μαΐου στις 21:15. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ. 

Δημοσίευση 14:37’

Οι 10 πρώτοι που θα στείλουν το ονοματεπώνυμό τους και την ένδειξη «TOC» στο info@newpost.gt θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Παρασκευής 11 Μαΐου στις 21:15. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ. 

Η συγκινητική κωμωδία του Laurent Baffie που καθήλωσε 300.000 θεατές το 2013 όταν πρωτοπαίχτηκε συνεχίζεται και μετά το Πάσχα για 15 ημέρες σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου

Ο Ομάρ Ταρίφ, το τρελό Παόκι απ’ την Θεσσαλονίκη, ανανεωμένος, με λουκ μοϊκάνα-βίκινγκ, κατεβαίνει με το ταξί του στην Αθήνα να συναντήσει τον γιατρό! Ιδεοψυχαναγκασμός του η αριθμομανία.

Ο Μπάμπης Γραμμένος, με το μηχανάκι του, συνεχίζει να μην πατάει πάνω σε γραμμές και τραυλίζει όταν τις βλέπειˑ θέμα μεγάλο έχει πια ακόμα και με τη συμμετρία!

Ο Ζαν Λουί Φώτης Μαυρίδης, με σύνδρομο Turret,  μπινελικώνεται με τους πάντες και τα πάντα σε άπταιστα γαλλικά! Ως κονφερασιέ σε κρουαζιερόπλοια μιμείται έξοχα γάτες σε όλες τις γλώσσεςˑ εκτός από τα γαυγισματάκια που του «βγαίνουν» σε καταστάσεις στρες.

Η Μαρία Κλεοπάτρα Μπιμπίκα, θεούσα, με δεκάδες τικ, υποστηρίζει ότι επισκέπτεται τον γιατρό για λογαριασμό μιας φίλης της που δεν μπορεί να μετακινηθεί. Όταν ακούει τα γαλλικά του Ζαν Λουί Φώτη αρχίζει τα ξόρκια και επικαλείται τους αγίους!

Η λαρισαία Νίτσα Τσιάνου με το βαλιτσάκι-οπλοστάσιό της καθαρίζει και απολυμαίνει ό,τι βρει μπροστά της και χτυπάει μικρόβια και ιούς ανελέητα!

Η Λίλη Παπαγεωργοδημητρομανωλάκη επαναλαμβάνει ό,τι λέει επί δύο. Σύνδρομό της η παλιλλαλία!

Όλοι αυτοί, άγνωστοι μεταξύ τους, συναντώνται στον προθάλαμο ενός παγκοσμίου φήμης γιατρού, στις ικανότητες του οποίου έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για οριστική θεραπεία. Ο γιατρός όμως όλο έρχεται και ποτέ δεν φτάνει, παρά τις διαβεβαιώσεις της βοηθού του.

Οι ήρωές μας περιμένουν και, όσο περιμένουν, κουβεντιάζουν και όσο κουβεντιάζουν οδηγούνται μοιραία σε ένα αυτοσχέδιο  group therapy ˑ τα αποτελέσματα του άκρως απρόσμενα και ανατρεπτικά, ξεκαρδιστικά και συγκινητικά.

Η θρυλική παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο Ήβη για πρώτη φορά το 2013, επιστρέφει ανανεωμένη με καινούργιο θίασο και νέα, σημερινή ματιά!

Η ταυτότητα της παράστασης:
Διασκευή – Απόδοση Κειμένου: Κώστας Σπυρόπουλος – Κατερίνα Μπέη
Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Φωτισμοί: Δημήτρης Κουτάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αννα Gomez
Φωτογραφίες Παράστασης: Νίκος Βαρδακαστάνης
Παραγωγή: Κάππα Σίγμα productions
Δημόσιες Σχέσεις – Προβολή: Μαγαρίτα Δρούτσα

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Σπυρόπουλος, Πέτρος Λαγούτης, Μένη Κωσταντινίδου, Στέλλα Κωστοπούλου, Πένυ Αγοραστού ο Ζανό Ντάνιας και η Σόφη Ζανίνου

Το τραγούδι της παράστασης «Αγάπη ρε…» ερμηνεύει ο Πάνος Κιάμος σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Γρίτση.

Toc Toc, Θέατρο Ήβη, Σαρρή 27, Αθήνα, τηλ. 210 3216382 και 210 3213112. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Κυριακή στις 20:00, Πέμπτη, Παρασκευή & Σαββατο στις 21:15. Γενική είσοδος: 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου 


σχετικα αρθρα