Δυσκολία: εύκολο
Υλικά συνταγής
300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) χυμό πορτοκαλιού
300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) νερό
400 γρ.(2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
500 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Σιμιγδάλι χονδρό ΑΝΘΟΣ
250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) αποξηραμένα φρούτα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το χυμό πορτοκάλι, το νερό και τη ζάχαρη.
Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζετε το Σιμιγδάλι με το ηλιέλαιο.
Προσθέτετε το σιρόπι και τα αποξηραμένα φρούτα ανακατεύετε και φορμάρετε.
Πηγή: icookgreek.com
ολες οι ειδησεις
- Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση των 115 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων για το έπαθλο ρεκόρ
- Άμστερνταμ: Μέτρα για τον περιορισμό του υπερτουρισμού – Απαγορεύει να χτιστούν νέα ξενοδοχεία
- ΠΟΥ: Ανησυχία για τη μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους
- Σίφνος: Κορυφαίος ελληνικός γαστρονομικός προορισμός, σύμφωνα με το Conde Nast Traveler και το National Geographic
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr