ΓΛΥΚΟ

Mπισκοτάκια βουτύρου με ζαχαρούχο γάλα και σοκολατένια καραμελάκια

Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου 2020, 03:00 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2020, 09:04
Mπισκοτάκια βουτύρου με ζαχαρούχο γάλα και σοκολατένια καραμελάκια
Facebook Twitter Whatsapp

Δυσκολία: εύκολο

Υλικά συνταγής

220 γρ. φρέσκο βούτυρο σε κομματάκια
150 ml ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
σοκολατένια καραμελάκια
ελάχιστο αλάτι

Εκτέλεση συνταγής

Χτυπάτε πρώτα το βούτυρο με το γάλα και στη συνέχεια προσθέτετε το αλεύρι και το αλάτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να αποκτήσετε μια ζύμη ομοιογενής.

Προσθέτετε τα σοκολατένια καραμελάκια και ανακατεύετε σε χαμηλή ταχύτητα.

Στρώνετε αντικολλητικό χαρτί στη λαμαρίνα του φούρνου και παίρνετε μπαλίτσες από τη ζύμη που τις τοποθετείτε στο χαρτί σε μια απόσταση μεταξύ τους. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C το πολύ για 15'. Βγάζετε τα μπισκότα και τα αφήνετε να κρυώσουν πριν τα καταναλώσετε ή τα αποθηκεύσετε.

Πηγή: icookgreek.com