ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξαφνική… τρικλοποδιά στις «Πρέσπες» από τη Μεγαλοοικονόμου - «Μπορεί να παραιτηθώ τη Δευτέρα» λέει στο Newpost

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 1 Φεβρουαρίου 2019, 12:25
Ξαφνική… τρικλοποδιά στις «Πρέσπες» από τη Μεγαλοοικονόμου - «Μπορεί να παραιτηθώ τη Δευτέρα» λέει στο Newpost
Facebook Twitter Whatsapp

Ενόψει της ψήφισης του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλυσιδωτές αντιδράσεις φέρνει η συνεχιζόμενη αστάθεια του πολιτικού συστήματος με τη συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοιοκόνομου να απειλεί ανοιχτά πλέον με καταψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ή και ανεξαρτητοποίησή της.

«Δεν ξέρω αν θα ψηφίσω την κύρωση για το ΝΑΤΟ», δήλωσε στο Newpost η βουλευτής και πρόσθεσε:

«Τους τα έχω πει στην ΚΟ, τους έχω ενημερώσει για όσα συμβαίνουν. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, μπορεί και να παραιτηθώ την Δευτέρα».

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου δηλώνει ενοχλημένη από τα όσα έχουν συμβεί στην κυβέρνηση μεταξύ του Πάνου Καμμένου και Νίκου Κοτζιά, αλλά και τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών.

Το μεγαλύτερό της πρόβλημα ωστόσο φαίνεται πως είναι- σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια- πως δεν την υποστήριξε κανείς όταν ο Β. Λεβέντης χαρακτήρισε προδοτική τη στάση της.

«Μας έχουν πει 2 φορές τη βδομάδα να βγαίνουμε στη τηλεόραση, μας στείλανε χαρτί! Όμως συνέχεια βγαίνουν συγκεκριμένα πρόσωπα», είπε στο Newpost.

Μάλιστα, φέρεται να συμφωνεί με τις καταγγελίες περί συνδιαλλαγής, όσων έφυγαν από τους ΑΝΕΛ για να παραμείνουν στην κυβέρνηση. «Συμφωνώ ότι το κάνανε για την καρέκλα. Στη θέση Κουντουρά εγώ θα είχα παραιτηθεί», είπε.

Τέλος, μεταξύ σοβαρού και αστείου, σημείωσε πως δεν αποκλείεαι να υποβάλει την παραίτησή της ακόμα και τη Δευτέρα, υπενθυμίζοντας πως έτσι είχε πράξει κατά την αποχώρησή της από την ΕΚ.