current views are: 6

6 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση10:26

Κόντρα κυβέρνησης και ΝΔ για την επίθεση σε Κουμουτσάκο – «Επικίνδυνα παιχνίδια με την ακροδεξιά»

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το επεισόδιο τραμπουκισμού του Γιώργου Κουμουτσάκου. 

Δημοσίευση 10:26’
αρθρο-newpost

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το επεισόδιο τραμπουκισμού του Γιώργου Κουμουτσάκου. 

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το επεισόδιο τραμπουκισμού του Γιώργου Κουμουτσάκου

Κυβερνητικοί κύκλοι κάνουν λόγο για επικίνδυνο παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας και προειδοποιούν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ήδη χάσει τον έλεγχο από την ακροδεξιά.

«Για να κρύψει τα εσωτερικά της αδιέξοδα και την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων, η Νέα Δημοκρατία επένδυσε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, του οποίου έχει ήδη χάσει τον έλεγχο από την ακροδεξιά» σχολιάζει κυβερνητικές πηγές με αφορμή ανακοίνωση της ΝΔ.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι κύκλοι, «Ας συνέλθουν και ας αποφασίσουν αν θέλουν να λειτουργούν ως υπεύθυνο και συντεταγμένο δημοκρατικό κόμμα, η ως συνονθύλευμα συρόμενο πίσω από τον ακροδεξιό λαϊκισμό».

ΝΔ: Αποπροσανατολίζει ο ΣΥΡΙΖΑ από τα βάρβαρα μέτρα

Για πολιτική αθλιότητα κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη και του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ αναφέρει:

Η πολιτική αθλιότητα στην οποία κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο. Έφτασαν στο σημείο να παραποιούν σκόπιμα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που διατυπώνονται ξεκάθαρα από τον Πρόεδρό της. Έφτασαν, ακόμη χειρότερα, στο σημείο να ταυτίζονται στα εθνικά μας θέματα με τη θέση της Τουρκίας και στα εσωτερικά ζητήματα με ακραία στοιχεία.

«Στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν από τα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλουν,επιχειρούν να φανατίσουν και να διχάσουν. Γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνοι».

Γεροβασίλη: Επικίνδυνη η αντιμετώπιση της Νέας Δημοκρατίας 

Υπενθυμίζεται ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη ύψωσε τους τόνους από χτες χαρακτηρίζοντας επικίνδυνη την αντιμετώπιση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων.

Σε συνέντευξή της σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε πως τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, «είδαμε μια μικροπολιτική εκμετάλλευση, με επικίνδυνα, όμως, δυστυχώς, χαρακτηριστικά».

«Στο πολιτικό πεδίο υπάρχουν αντιπαραθέσεις και πολιτικές εκμεταλλεύσεις, ενδεχομένως, αυτό είναι αντιληπτό. Όμως, θα πρέπει να είναι σαφές, για όλο το πολιτικό σύστημα, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν ρίχνουμε νερό στο μύλο των ακροδεξιών και της Χρυσής Αυγής», σημείωσε και πρόσθεσε:

Και συνέβη από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο. Για αυτό αναφέρθηκα στο tweet του κ. Γεωργιάδη, το οποίο αν μη τι άλλο καλούσε – δεν καλούσε ο ίδιος – αλλά στα αλήθεια έλεγε ότι θα ζητήσουν οι Πόντιοι «την κεφαλήν επί πίνακι» του κ. Φίλη το απόγευμα. Αυτό δεν είναι ανεκτό από το πολιτικό σύστημα ή δεν πρέπει να είναι ανεκτό. 


σχετικα αρθρα