ΠΑΡΑΞΕΝΑ

«Νίκησε» αρκούδα δύο μέτρων με μια… γροθιά (εικόνα)

Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 1 Ιουλίου 2019, 18:45
«Νίκησε» αρκούδα δύο μέτρων με μια… γροθιά (εικόνα)
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Η σωτήρια συμβουλή της φίλης του τον γλίτωσε από τα χειρότερα

Σωτήρια συμβουλή έδωσε στον 26χρονο Άντι η κοπέλα του Λάρα. Ο νεαρός βρέθηκε αντιμέτωπος με μία αρκούδα σχεδόν δύο μέτρων που ήθελε να τον κατασπαράξει.

Ο 26χρονος Άντι και η κοπέλα του Λάρα είχαν επισκεφτεί βουνά της Ρουμανίας. Ενώ απολάμβαναν το μαγευτικό τοπίο συνάντησαν έναν μάλλον αφιλόξενο… ντόπιο.

Μία αρκούδα σχεδόν δύο μέτρων! Το ζώο ήθελε να προστατέψει τα μικρά της. Όταν ήρθε σε απόσταση αναπνοής από τον 26χρονο άνοιξε τα τεράστια σαγόνια της και δάγκωσε το πόδι του. Καθώς τον έσερνε έσπασε το πόδι του σε τρία σημεία! Την ίδια στιγμή η Λάρα παρακολουθούσε την επίθεση και ούρλιαζε: «Χτύπα τη στο μάτι! Χτύπα τη!», εκείνος βρήκε το κουράγιο κι όταν η αρκούδα πήγε να του επιτεθεί ξανά της έδωσε μία μπουνιά στο πρόσωπο.

Η αρκούδα, έφυγε με τα μικρά της, ενώ ο 26χρονος αιμορραγούσε. 

Η Λάρα του έδεσε όσο πιο γρήγορα γινόταν τις πληγές με κάλτσες και πάσχιζε να βρει σήμα στο κινητό της για να καλέσει βοήθεια.

Η βοήθεια δεν άργησε και ο Άντι διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Το ζευγάρι νιώθει τυχερό που είναι ζωντανό: «Ήμουν σε τόσο μεγάλο σοκ που δεν θυμάμαι τον πόνο. Η μαμά αρκούδα απλά εμφανίστηκε, ήταν τόσο δυνατή η κραυγή της. Με έσερνε, ενώ είχε δαγκώσει το πόδι μου, ευτυχώς η Λάρα μου φώναξε να τις δώσω γροθιά στο πρόσωπο και έφυγε», είπε ο 26χρονος.