ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Η συλλεκτική έκδοση των smart ήρθε για να κλείσει τον κύκλο ζωής τους με κινητήρα εσωτερικής καύσης

Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2019, 03:00 / Ανανεώθηκε 2 Ιουλίου 2019, 15:32
Η συλλεκτική έκδοση των smart ήρθε για να κλείσει τον κύκλο ζωής τους με κινητήρα εσωτερικής καύσης
Facebook Twitter Whatsapp

Η έκδοση urbanshadow βασίζεται στη γραμμή passion και έχει στοιχεία που τονίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα του smart τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Η smart κλείνει το 2020 έναν κύκλο που ξεκίνησε το 1998 και εγκαθίδρυσε μία νέα κατηγορία στην αυτοκίνηση: Ενός μικρού οχήματος ιδιαίτερα ευέλικτου για το κέντρο της πόλης.

Για να αποχαιρετήσει την εποχή της συμβατικής βενζινοκίνησης με το απαράμιλλο στιλ της, η smart παρουσιάζει την ειδική έκδοση urbanshadow, η οποία συνδυάζει τα δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μάρκας: Την απόλυτη ευελιξία με τον δυναμικό χαρακτήρα. Tο smart urbanshadow είναι ένα πλούσια εξοπλισμένο αυτοκίνητο με BRABUS χαρακτηριστικά στην εξωτερική του εμφάνιση (μπροστινή αεροτομή BRABUS και πίσω διαχύτης BRABUS) και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις της μάρκας coupé, cabrio και forfour.

Η έκδοση urbanshadow βασίζεται στη γραμμή passion και έχει στοιχεία που τονίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα του smart τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Προσφέρεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων twinamic και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κινητήρες βενζίνης. Τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 κ.εκ. απόδοσης 71 ίππων και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 κ.εκ. απόδοσης 90 ίππων. 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ