current views are: 13

22 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:00

Η Φαίη Σκορδά μας «σερβίρει» special χριστουγεννιάτικο «πρωινό»

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 10.00, στην εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ», η Φαίη Σκορδά και η παρέα της υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και το κέφι ανάβει για τα καλά!

Δημοσίευση 15:00’

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 10.00, στην εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ», η Φαίη Σκορδά και η παρέα της υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και το κέφι ανάβει για τα καλά!

Η αγαπημένη καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, «Το ΠΡΩΙΝΟ» έχει ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και έχει βάλει τα γιορτινά της. Αυτά τα Χριστούγεννα, η Φαίη Σκορδά μας «σερβίρει όχι απλά ένα πρωινό».. αλλά «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» και με γεύση χριστουγεννιάτικη!

Η λαμπερή και γιορτινή Φαίη μαζί με την παρέα της, Θέμη Γεωργαντά, Άρη Καβατζίκη, Κλεοπάτρα Πατλάκη, Κώστα Τσουρό, Σοφία Τουντούρη, Τζένη Μελιτά, και τους καλεσμένους τους, θα σχολιάσουν τα πρόσωπα και τα γεγονότα που μας απασχόλησαν και συζητήθηκαν περισσότερο τη χρονιά που σύντομα τελειώνει, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν. Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 10.00, στην εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ», η Φαίη Σκορδά και η παρέα της υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και το κέφι ανάβει για τα καλά! Το χριστουγεννιάτικο πάρτι συνεχίζεται και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας με το αγαπημένο μας «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και καλεσμένο τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Και φυσικά εκτός από πολύ κέφι, συζήτηση, τραγούδι και χορό, θα έχουμε τη μία και μοναδική Λίτσα Πατέρα για τις αστρολογικές προβλέψεις του χρόνου, προτάσεις για το γιορτινό μας τραπέζι από τον αγαπημένο chef Βασίλη Καλλίδη, τις εξόδους μας, καθώς και μυστικά για ένα γιορτινό μακιγιάζ και στυλ.

Γιατί το Χριστουγεννιάτικο «ΠΡΩΙΝΟ» μας δεν μπορεί παρά να είναι special…

That’s XMAS… That’s ANT1

#XmasAnt1

Stay tuned!