current views are: 10

24 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση10:14

«Your Face Sounds Familiar»: Τα πρώτα ονόματα για επιτροπή και παίκτες!

Ο πυρετός προετοιμασίας για το νέο κύκλο του YFSF ξεκίνησε και τα στελέχη του ΑΝΤ1 από χθες ξεκίνησαν τα τηλέφωνα

Δημοσίευση 10:14’

Ο πυρετός προετοιμασίας για το νέο κύκλο του YFSF ξεκίνησε και τα στελέχη του ΑΝΤ1 από χθες ξεκίνησαν τα τηλέφωνα

Ο πυρετός προετοιμασίας για το νέο κύκλο του “Your Face Sounds Familiar” ξεκίνησε και τα στελέχη του ΑΝΤ1 από χθες ξεκίνησαν τα τηλέφωνα για τα πρώτα διερευνητικά ραντεβού με τους επίδοξους celebrity παίκτες.

Και όλα αυτά ενώ οι μόνοι σίγουροι για το show, τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι η παρουσιάστριά του, Μαρία Μπεκατώρου και ο Σταμάτης Φασουλής που κρατάει τη θέση του στην κριτική επιτροπή. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος που το όνομά του έχει ήδη ακουστεί, έχει δεχτεί πρόταση αλλά η συμφωνία, τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει.

Και ακόμα κι αν κλείσει και οριστικοποιηθεί η παρουσία του αναζητούνται άλλοι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένας άντρας και μια γυναίκα.  Όπερ και σημαίνει πως οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 προσανατολίζονται στο να αντικαταστήσουν τόσο την Κατερίνα Παπουτσάκη, όσο και τον Πέτρο Φιλιππίδη στις θέσεις των κριτών.

Στο τραπέζι έχουν πέσει ήδη από πολλές πλευρές διάφορα ονόματα και το αυτί του Gossip-tv.gr έπιασε δύο από αυτά. Το ένα είναι αυτό του Κώστα Σπυρόπουλου –που όμως δεν έχει φυσικά κλείσει – και το άλλο είναι αυτό της Δήμητρας Παπαδοπούλου που αποτελούσε ευσεβή πόθο για μια θέση στην κριτική επιτροπή του εν λόγω show και στο παρελθόν αλλά τότε –τουλάχιστον- δεν είχε ευδοκιμήσει.