current views are: 15

27 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση07:55

Ο Tonis Sfinos στο Newpost: Η πραγματική του ταυτότητα, η νέα εκπομπή και τα σέξι κορίτσια του! (Βίντεο)

Μια διαφορετική συνέντευξη με… αποκαλύψεις και σκετσάκια μόνο για τους αναγνώστες μας

Δημοσίευση 07:55’

Μια διαφορετική συνέντευξη με… αποκαλύψεις και σκετσάκια μόνο για τους αναγνώστες μας

Ο Tonis Sfinos είναι ένας ανατρεπτικός περφόρμερ, μια ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα, που έχει δώσει το δικό του στίγμα στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά πλέον και στην τηλεόραση.

Όταν ήταν μικρός, άκουγε ντίσκο, του άρεσαν πολύ τα ρούχα, ήθελε να γίνει… αστροναύτης, μετά αρχαιολόγος, αργότερα γιατρός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περίμενε να μετατρέψει την… τρέλα του σε επάγγελμα!

Ο Tonis είναι ο κορυφαίος cult καλλιτέχνης τού σήμερα, μια φιγούρα που γεννήθηκε μέσα στην κρίση και την ξεπέρασε με έναν τρόπο παρδαλό και αλλοπρόσαλλο – όπως της αξίζει. 

Αυτή τη σεζόν ο Τοnis Sfinos, εκτός από την επιτυχημένη εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 «Το Ταίρι Ξέρει», επιστρέφει στο Βοτανικός Plus και μας μεταφέρει στην εποχή που το μήκος της φούστας ανεβαίνει, ο ερωτισμός είναι διάχυτος, τα flapper girls ζουν έντονα και προκλητικά ενώ κατακλύζουν τα γκανκστερικά στέκια της δεκαετίας του ’20.

Σε ένα φαντασμαγορικό show που θυμίζει κάτι από «Chicago,» «Cotton Club» και «Moulin Rouge», ο international playboy μας ξεναγεί σε μια… απαγορευμένη δεκαετία του μεσοπολέμου και μιας παράνομης πτυχής της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα στα long island και την ιταλική μαφία, ο Τοnis θα βρει πάλι το πιο ακατάλληλο κορίτσι να ερωτευτεί: Τη «βασίλισσα» των παρανόμων, τη γυναίκα που μοιάζει να φοβούνται και οι φημισμένοι gangsters του υποκόσμου. Μια πραγματική boss lady.

Γιατί αυτή τη χρονιά η Shaya θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή γοητεία του Tonis Sfinos.

Ο Tonis Sfinos, κατά κόσμον Αντώνης Σφηνόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στο Newpost.gr, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1, τον ρόλο του ως πατέρας αλλά μας απάντησε στο ερώτημα αν έχει πιο πολλά ρούχα από τη γυναίκα του.

Δείτε τη συνέντευξή του στο Newpost.gr σε ένα άκρως απολαυστικό βίντεο:


σχετικα αρθρα