current views are: 11

18 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση16:15

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Newpost: Το νέο άλμπουμ, τα όρια στον έρωτα και ο ρόλος του κριτή σε talent show!

Το Newpost τον συνάντησε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Digital Minds και εκείνος όπως πάντα ευγενικός και ευδιάθετος απάντησε χωρίς δισταγμό σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Δημοσίευση 16:15’

Το Newpost τον συνάντησε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Digital Minds και εκείνος όπως πάντα ευγενικός και ευδιάθετος απάντησε χωρίς δισταγμό σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Ήρεμος και με το χαμόγελο που τον χαρακτηρίζει, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε στο Newpost, άγνωστες πτυχές του εαυτού του και εξέφρασε την άποψη του για το νέο του άλμπουμ, τον έρωτα αλλά και για το τι ρόλο παίζει η οικογένεια του στην επιλογή των τραγουδιών που ερμηνεύει!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μετρά ένα σερί από σαρωτικές επιτυχίες που τον έχουν αναδείξει ως ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα αυτή τη στιγμή.

Το νέο album «Το Κάτι Παραπάνω», μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Platinum, και πολλά από τα τραγούδια που περιέχει έχουν ήδη βρει θέση στην καρδιά του κοινού.

Αν και εσύ περιμένεις να ακούσεις τα καινούργια του τραγούδια, δεν έχεις παρά να τον επισκεφτείς στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia»,όπου εμφανίζεται μαζί με την Demy και πολλούς ακόμα νέους καλλιτέχνες.

Το Newpost τον συνάντησε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Digital Minds και εκείνος όπως πάντα ευγενικός και ευδιάθετος απάντησε χωρίς δισταγμό σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Πες μας λίγα λόγια για τον καινούργιο σου δίσκο.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό το δίσκο είναι από τους καλύτερους που έχω κάνει. Έχουμε ρίξει πολλή δουλειά και αφιερώσει πολύ χρόνο εγώ και οι συνεργάτες μου και ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα να το αγαπήσετε και να το κάνετε δικό σας στις στιγμές σας.

Πως νιώθεις που όλα σου τα τραγούδια γίνονται επιτυχίες και που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

Δεν κάθομαι να σκεφτώ τι κάνει και τι δεν κάνει επιτυχία. Αυτό το δείχνουν τα νούμερα και απασχολεί τους συνεργάτες μου. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να εξελίσσομαι ο ίδιος. Να μπαίνω σ΄ ένα στούντιο να ερμηνεύω ωραία τραγούδια.

Ποιο είναι το κάτι παραπάνω που θες από τη ζωή σου;

Το ψάχνω ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω κάποια στιγμή να κάνω την δική μου οικογένεια.

Το πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχεις εσύ στην επιλογή των κομματιών σου;

Εγώ με την ομάδα μου. Αλλά εκτός από αυτή την ομάδα επηρεάζομαι πολύ και από την οικογένεια μου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου πάντα θα είναι «to the point» σ’ ότι και αν μου πουν.

Έχεις ξεχωρίσει κάποιο τραγούδι από τον καινούργιο σου δίσκο;

Δεν μπορώ να πω ότι έχω σε κάποιο συγκεκριμένα. Το κάθε τραγούδι έχεις την ιστορία του. Αρκετά από αυτά τα τραγούδια είναι αληθινές ιστορίες και ελπίζω να έχω ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των συνθετών τους.

Στο καινούργιο σου τραγούδι «Τι να το κάνω» μιλά για έναν έρωτα που έχουν μπει κάποια όρια.

Υπάρχουν όρια που βάζει μια γυναίκα αλλά επίσης υπάρχουν όρια που μπαίνουν λόγω κάποιας κατάστασης. Το τραγούδι απευθύνεται σ’ έναν έρωτα που δεν μπορεί να είναι μαζί λόγω μιας κατάστασης αν και το θέλουν πάρα πολύ. Μια τέτοια κατάσταση είναι η απόσταση, που την έχω βιώσει και εγώ. Σημασία έχει ότι νιώθουμε να το εκφράζουμε!

Δεύτερες ευκαιρίες δίνεις;

Ναι δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους όπως και στο εαυτό μου. Γιατί το πιο σημαντικό είναι να καταπολεμάμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Έχεις πει σε γυναίκα σ’ έχω ξεπεράσει;

Ναι έχει τύχει αρκετές φορές. Αλλά πολλές φορές το λες για να το ακούσει ο ίδιος σου ο εαυτός και στο τέλος να μην έχεις ξεπεράσει τίποτα.

Τηλεόραση βλέπεις;

Δεν παρακολουθώ πολύ φέτος.

Σου είχε γίνει πρόταση να είσαι κριτής σε κάποιο talent show;

Φέτος όχι δεν μου έγινε κάποια πρόταση. Παλαιότερα όμως, έχω δεχτεί πρόταση για να είμαι σε talent show. Ο λόγος που δεν συμμετείχα είναι ότι δεν ένιωθα έτοιμος να το κάνω.

Το πρώτο πρόσωπο που σου έρχεται στο μυαλό όταν τραγουδάς το «Δεν έχω πολλά»;

Η τράπεζα… (γέλια).

Τα επόμενα σχέδια σου?

Θα προσπαθήσω να βάλω στα live μου όλα τα καινούργια τραγούδια του άλμπουμ μου, έτσι ώστε να διασκεδάσω τον κόσμο στο μαγαζί που εμφανίζομαι αυτό τον καιρό, την «Φαντασία»

 

 

 

 

 


σχετικα αρθρα