current views are: 10

24 Μαΐου 2018
Δημοσίευση16:51

Ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση οκτώ γυναικών

Πρόκειται να ακολουθήσει την πορεία του Κέβιν Σπέισι

Δημοσίευση 16:51’

Πρόκειται να ακολουθήσει την πορεία του Κέβιν Σπέισι

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη μεγάλη λίστα με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο Χόλιγουντ. Το όνομα αυτό δεν περίμενε κανένας να το συναντήσει σε αυτή την κατηγορία. Ο Μόργκαν Φρίμαν βρίσκεται στο στόχαστρο και δύσκολα θα ξεφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, οκτώ γυναίκες ενώθηκαν για να βγάλουν στη φόρα συμπεριφορές του ηθοποιού που οι ίδιες εξέλαβαν ως προσβλητικές και εμπίπτουν στην κατηγορία της παρενόχλησης και του λεγόμενου sexual misconduct. Το ρεπορτάζ μάλιστα το κάνει η Κλόε Μέλας, μία από τις οποίες έγινε δέκτης των σχολίων του.

Η πιο λεπτομερής περιγραφή αφορά μια γυναίκα που δούλεψε στην ταινία Going In Style με τον Άλαν Άρκιν και τον Μάικλ Κέιν, όπου υποδύονται τέσσερις συνταξιούχους που ληστεύουν μια τράπεζα. Η κοπέλα που δούλευε ως βοηθός παραγωγής υποστηρίζει ότι ο Μόργκαν Φρίμαν την ακουμπούσε συνεχώς στη μέση, έκανε σχόλια για τα ρούχα και το σώμα της και προσπαθούσε να της σηκώσει τη φούστα για να δει αν φοράει εσώρουχο.

«Όποιος με γνωρίζει ή έχει συνεργαστεί μαζί μου ξέρει ότι δεν είμαι κάποιος που εσκεμμένα θα ήθελε να αναστατώσει ή να κάνει κάποιον να αισθανθεί άβολα. Ζητάω συγγνώμη σε οποιοδήποτε πρόσωπο έκανα να αισθανθεί άβολα ή ότι δεν το σεβόμουν. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου» δήλωσε ο ηθοποιός σε ανακοίνωσή του.

Αναμφίβολα, το να βλέπεις να ακούγονται αυτά για έναν τόσο σεβαστό άνθρωπο στον χώρο του Χόλιγουντ σου δημιουργεί ένα τεράστιο σοκ. Σοκ για το ποιους θαυμάζουμε και θεοποιούμε, αλλά και για το τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες αυτής της βιομηχανίας. Αν σκεφτεί κανείς πόσα έχουν συμβεί από τον περασμένο Αύγουστο, τότε καταλαβαίνει τι λάθος νοοτροπία υπάρχει εκεί.

Όσον αφορά τον Μόργκαν Φρίμαν, πρόκειται να ακολουθήσει την πορεία του Κέβιν Σπέισι. Ένας ηθοποιός δηλαδή που βρισκόταν στο κορυφαίο σημείο εκτίμησης και αποδοχής, κατακρημνίζεται και σβήνει διά παντός όσα έχτισε από το 1989 και μετά.


σχετικα αρθρα