ΔΙΕΘΝΗ

Νέες αποκαλύψεις για τον serial killer της Κύπρου – Τι δήλωσε παρ’ ολίγον θύμα του

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 16 Μαΐου 2019, 21:25
Facebook Twitter Whatsapp

Τις τελευταίες ημέρες οι κυπριακές αρχές κάνουν εντατικές έρευνες για να βεβεαιωθούν ότ όλες οι γυναίκες με τις οποίες έχει επικοινωνήσει ο «Ορέστης», βρίσκονται εν ζωή.

Νέες αποκαλύψεις έκανε μία εκ των 30 γυναικών που συνομιλούσε ο serial killer της Κύπρου στον ΑΝΤ1.

Τις τελευταίες ημέρες οι κυπριακές αρχές κάνουν εντατικές έρευνες για να βεβεαιωθούν ότι όλες οι γυναίκες με τις οποίες έχει επικοινωνήσει ο «Ορέστης», βρίσκονται εν ζωή.

«Μόλις πριν από λίγο με κάλεσε η αστυνομία. Βρήκαν στα μηνύματά του τις συνομιλίες μας και με κάλεσαν για να δουν αν είμαι καλά. Τους είπα ότι είμαι ζωντανή. Πραγματικά ευχαριστώ τον Θεό που ζω», τόνισε η γυναίκα από τις Φιλιππίνες.

Όπως πρόσθεσε: «Συνομιλούσα μαζί του από το 2017 έως το 2018. Με βρήκε στο σάιτ γνωριμιών. Ήταν καλός στα λόγια. Ζητούσε όμως επίμονα να βγούμε και εγώ δεν ήθελα. Όταν έμαθα ότι η Μαρικάρ και η Αριάν εξαφανίστηκαν, από τον φόβο μου έκλεισα τον λογαριασμό μου και εκείνος, δεν ξέρω πώς, με βρήκε στο facebook. Ήταν πανούργος. Έμαθε σε ποια περιοχή μένω. Ένα βράδυ μου έγραψε ότι βρίσκεται κοντά στο σπίτι που δούλευα! Φοβήθηκα τόσο πολύ. Μου έλεγε συνεχώς «αν κοιμηθεί η κυρία σου, φύγε και έλα να πάμε μια βόλτα». Αν είχα βγει μαζί του 200% θα με σκότωνε!».