Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η ερώτηση της εβδομάδας- Novartis: Σκάνδαλο ή σκευωρία;

Δημοσίευση 16 Απριλίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 23 Απριλίου 2019, 15:16
Η ερώτηση της εβδομάδας- Novartis: Σκάνδαλο ή σκευωρία;
Facebook Twitter Whatsapp

Κάθε Τρίτη το Newpost θέτει ένα ερώτημα ενώ κάθε Παρασκευή θα δημοσιεύονται οι δικές σας απαντήσεις, καταγράφοντας τις τάσεις και τη «φωνή» της κοινωνίας.

Στο Newpost μας ενδιαφέρει η γνώμη σας! Σε συνεργασία με την Prorata, προσεγγίζουμε πτυχές της επικαιρότητας, συχνά με τρόπο που ξεφεύγει από τις «παραδοσιακές» δημοσκοπήσεις. 

Κάθε Τρίτη το Newpost θέτει ένα ερώτημα ενώ κάθε Παρασκευή θα δημοσιεύονται οι δικές σας απαντήσεις, καταγράφοντας τις τάσεις και τη «φωνή» της κοινωνίας. 

Το ερώτημα αυτής της εβδομάδας είναι: «Novartis: Σκάνδαλο ή σκευωρία;».
Η πολιτική αντιπαράθεση έχει χτυπήσει «κόκκινο»  στην υπόθεση της Novartis, με την κυβέρνηση να επιμένει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους και την αντιπολίτευση (ΝΔ, ΚΙΝΑΛ) να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για σκευωρία. Στο μεταξύ, συζητείται την Παρασκευή η άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου με το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας κατ΄εξακολούθηση, ενώ αναμένεται να κληθεί για εξηγήσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης. Για τέσσερα πολιτικά πρόσωπα, αρχειοθετήθηκε το μέρος της δικογραφίας που τους αφορά. 


Πείτε μας τη γνώμη σας στο σύντομο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί: