ΓΕΥΣΗ

Ουζοκούλουρα

Δημοσίευση 25 Αυγούστου 2019, 23:00 / Ανανεώθηκε 25 Αυγούστου 2019, 17:14
Ουζοκούλουρα
Facebook Twitter Whatsapp

Μία ιδιαίτερη συνταγή

Υλικά συνταγής

  • 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) ξύδι
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ούζο
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση συνταγής

Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί. Πλάθετε τα κουλουράκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C αέρα για 20 λεπτά. 

 

Πηγή: icookgreek.com