Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Γιαούρτι με μέλι, βρώμη και μήλο

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 10 Ιανουαρίου 2019, 10:29
Γιαούρτι με μέλι, βρώμη και μήλο
Facebook Twitter Whatsapp

Το υγιεινό πρωινό που γίνεται ...μόνο του τη νύχτα!

Υλικά συνταγής

1 φλιτζάνι γιαούρτι πλήρες ή light
2/3 φλιτζανιού νιφάδες βρώμης
1 μήλο σε κομματάκια
1/2 πορτοκάλι σε φετάκια
1/2 μπανάνα σε ροδέλες
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας ωμοί, ανάλατοι ξηροί καρποί ή σπόροι της αρεσκείας σας, χονδροκομμένοι.
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια σε σκόνη ή λίγη κανέλα
 
Εκτέλεση συνταγής

Ρίχνετε όλα τα υλικά εκτός από το μήλο και το πορτοκάλι σε δύο μπολ ή βαζάκια της επιλογής σας ξεκινώντας απ' τις νιφάδες βρώμης και το γιαούρτι και συνεχίζοντας με τα υπόλοιπα.

Πασπαλίζετε με τους καρπούς, βάζετε το μείγμα στο ψυγείο και το απολαμβάνετε την άλλη μέρα το πρωί, αφού προσθέσετε το φρεσκοκομμένο μήλο και πορτοκάλι.
 
Δείτε ακόμη: Μαλακά «μπισκοτάκια» βρώμης χωρίς ψήσιμο έτοιμα σε 5'